21/04/2015

Τα “Ιπταμενάκια” στη Θεσσαλονίκη

Η πρώτη εξόρμηση των Μικρών ‘Ιπτάμενων’ ξεκίνησε με πολύ ενθουσιασμό και ανυπομονησία για το πρώτο τους παιχνίδι!!
Στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, μας υποδέχτηκαν με εγκάρδια σε ένα απίστευτο χώρο με τις καλύτερες προδιαγραφές για την ανάπτυξη του αθλήματος. Η αξιοθαύμαστη δουλειά που έχουν κάνει οι ιδιοκτήτες, οι παίχτες και οι φίλοι των αθλημάτων του πάγου, ήταν ευδιάκριτη εντός και εκτός πάγου. Η φιλοξενία και η βοήθειά τους ήταν ανεκτίμητη!
Το πρώτο παιχνίδι εναντίον της παιδικής ομάδας των ‘Φύλακων του Πάγου’, εξελίχτηκε σε μια φανταστική εμπειρία γεμάτη γνώση, πολύ χόκεϊ, και χαμόγελα. Η ομάδα έζησε πολύ ωραίες στιγμές, κατάφερε να δεθεί ακόμα περισσότερο και να αποκτήσει νέους φίλους. ‘Όλοι οι παίχτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, και προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα σαφώς πιο έμπειρη. Με τη σημαντική βοήθεια των παιδιών των Grizzlies, που συνέβαλαν ιδιαίτερα με την επίδοσή τους, κατάφεραν να σταθούν άξια εναντίον των αντιπάλων. Κυρίως στο δεύτερο παιχνίδι, με λιγότερο άγχος και υπό την πολύτιμη καθοδήγηση των προπονητών τους, τα παιδιά πέτυχαν να εκπλήξουν ευχάριστα όλους τους παρευρισκόμενους! Ο Γιώτης Ευκαρπίδης, ο Σπύρος Πλούτσης, ο Αλέξανδρος Βαλσαμάς-Ράλλης και ο Θέμης Λαμπρίδης ήταν οι καλύτεροι προπονητές που θα μπορούσαν να έχουν τα παιδιά στο πλευρό τους.
Οι μικροί Ιπτάμενοι ευχαριστήθηκαν τα παιχνίδια και κάθε στιγμή στη Θεσσαλονίκη. H αποστολή τελείωσε με τις καλύτερες εντυπώσεις, πολλά γέλια και μια εμπειρία που θα μας μείνει αξέχαστη!

18/04/2015

ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ vs. ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ

Οι αθλητές των ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστούν σε 2 φιλικά παιχνίδια εναντίον των ΦΥΛΑΚΩΝ του ΠΑΓΟΥ (πρώην ΠΑΟΚ). Οι αγώνες διεξήχθησαν στο καινούργιο και πολύ όμορφο παγοδρόμιο ICEBERG στο Ωραιόκαστρο.

ΟΙ ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ αθλητές που αγωνίστηκαν ήταν οι:
ΚΑΛΥΒΑΣ Γιώργος, ΤΗΛΙΟΣ, ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ, ΒΑΛΣΑΜΑΣ-ΡΑΛΛΗΣ, ΠΛΟΥΤΣΗΣ, ΖΙΑΚΑΣ, ΚΑΣΑΜΠΟΥΛΗΣ και ΣΟΥΡΑΣ.

Τα τελικά αποτελέσματα των 2 αγώνων:
17.4.15: ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ-ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ 17 : 4

18.4.15: ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ-ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ 11:5